Evergreen Kunstplanten

Kunstplanten, -bomen, boeketten en decoratiematerialen
Wat biedt Evergreen

Evergreen staat voor   kwaliteit, duurzaamheid, transparantie en gemak  

Het is onze missie om met ons   assortiment hoogwaardige en decoratieve kunstplanten, -bloemen en   decoratiematerialen werkplekken te creëren die een prettige en comfortabele   ambiance uitstralen waarbij uw collega’s, relaties en uzelf zich prettig   voelen.

  Evergreen gaat graag een   samenwerkingsovereenkomst met u aan voor een bepaalde tijd. Op regelmatige   basis en in overleg met u wisselen wij uw selectie planten en bloemen. Op   deze manier garanderen wij een telkens wisselende uitstraling. Evergreen   verzorgt het wisselen van uw assortiment. U heeft hier geen omkijken naar.     

  U heeft al (kunst) planten, -bloemen en –bomen

   Indien u al in het bezit bent van   ‘groen’ op de werkvloer maar wel interesse heeft in onze dienstverlening en   met name het wisselen van collectie kunnen wij zeker ook iets voor u   betekenen;

  U heeft echte planten omdat dat beter bij uw   onderneming past

Uiteraard   respecteren wij uw keuze. Heeft u echter ook gedacht aan plaatsen   (bijvoorbeeld te weinig licht, tocht of veel contact) waar het niet wil   lukken met echte planten?  

U heeft uw eigen kunstplanten gekocht en die   voldoen prima. 

Ook een   prima keuze. Wanneer u echter ‘uitgekeken bent’ op het huidige assortiment of   verder groeit staat u voor een nieuwe investering. Evergreen kan uw bestaande   planten/bakken overnemen waarna ook uw bedrijf met enige regelmaat van collectie   kan wisselen

U doet naar volle tevredenheid zaken met een  branche-genoot. 

Als uw overeenkomst niet exclusief is, of het einde van de looptijd   nadert zouden wij graag met u in gesprek komen. Anders dan een kop koffie   kost u dat niets. Na afloop bepaalt u zelf of meer wilt weten of niet.  

Van kennismaking tot plaatsing

  In een persoonlijk gesprek met u zoeken we samen naar de meest geschikte   uitstraling voor uw bedrijf. Het kan hierbij gaan om 1 ruimte of meerdere vestigingen. Uiteraard houden wij rekening met de beschikbare ruimte en het gewenste aantal planten.

Na de inventarisatie kunt u van ons een geïllustreerd voorstel verwachten samen met een concept lease-overeenkomst.

Na akkoord plaatst Evergreen op afspraak voor de eerste keer uw planten. Wij  vertrekken pas als alles naar tevredenheid is geregeld, melden ons weer voor  de eerste wisseling van uw collectie en zijn tussentijds nooit verder weg dan  een e-mail of telefoontje.