Evergreen

Kunstplanten, Zijde Bloemstukken en Moswanden 
Wat biedt Evergreen

Evergreen staat voor kwaliteit, duurzaamheid, transparantie en gemak  

Het is onze missie om met ons assortiment hoogwaardige en decoratieve kunstplanten, -bloemen en decoratiematerialen werkplekken te creëren die een prettige en comfortabele ambiance uitstralen waarbij uw collega’s, relaties en uzelf zich prettig voelen.

  Evergreen gaat graag een samenwerkingsovereenkomst met u aan voor een bepaalde tijd. Op regelmatige basis en in overleg met u wisselen wij uw selectie planten en bloemen. Op deze manier garanderen wij een telkens wisselende uitstraling. Evergreen verzorgt het wisselen van uw assortiment. U heeft hier geen omkijken naar.     

  

Van kennismaking tot plaatsing

  In een persoonlijk gesprek met u zoeken we samen naar de meest geschikte uitstraling voor uw bedrijf. Het kan hierbij gaan om 1 ruimte of meerdere vestigingen. Uiteraard houden wij rekening met de beschikbare ruimte en het gewenste aantal planten.

Na de inventarisatie kunt u van ons een geïllustreerd voorstel verwachten samen met eventueel een concept lease-overeenkomst.

Na akkoord plaatst Evergreen op afspraak voor de eerste keer uw planten. Wij vertrekken pas als alles naar tevredenheid is geregeld, melden ons weer voor de eerste wisseling van uw collectie en zijn tussentijds nooit verder weg dan  een e-mail of telefoontje.